Жалій, Богдан Олександрович2024-06-132024-06-132024Жалій Б. О. Аскорбінова кислота у бджолинних продуктах / Б. О. Жалій // Сучасні досягнення біологічних наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 травня 2024 р.). – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. – С. 40–41.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/24056Бджолині продукти - це цілий ряд речовин, які людина використовує у різноманітних галузях, фармація не є тому винятком. Важливим компонентом меду є вітаміни основним представником даного класу речовин є вітамін С та деякі представники групи вітаміну В.ukбджолині продуктиаскорбінова кислотавітаміниАскорбінова кислота у бджолиних продуктахArticle