Кока, Володимир МиколайовичСтарченко, Іван ІвановичРойко, Наталія ВіталіївнаФиленко, Борис МиколайовичМустафіна, Галія Міркатівна2021-10-052021-10-052021Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / В. М. Кока, І. І. Старченко, Н. В. Ройко [та ін.] // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 38–39.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16690Введення в раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом одного тижня призводить до збільшення відносної кількості м'язової тканини і до зміни діаметра м'язових волокон в ділянці верхівки, тіла і в прикореневих відділах. Описані зміни можуть бути пов'язана з особливостями характеру руху язика при перемішування їжі в умовах введення в раціон харчових добавокukм'язи язикавплив харчових добавокморфологіяОсобливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експериментіThesis