Голуб, Л. В.Саргош, Оксана ДмитрівнаHolub, L. V.Sarhosh, O. D.2019-05-152019-05-152019Голуб Л. В. Гігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективів / Л. В. Голуб ; наук. керівник : О. Д. Саргош // Тези доповідей 75-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції «Medical students’ conference in Poltava» (MEDSCOP 2019), м. Полтава, 28-29 березня 2019 р. – Полтава, 2019. – С. 99.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10310Збалансоване повноцінне харчування є основою для росту і розвитку дитячого організму, а також для зміцнення здоров’я. З їжею ми отримуємо енергію (енергетична цінність раціону повинна покривати енергозатрати організму), поживні речовини (білки, жири, вуглеводи, макро- та мікроелементи, вітаміни) необхідні для фізіологічної життєдіяльності організму, гарне самопочуття (через різноманітність їжі за рахунок широкого асортименту продуктів і різних прийомів їх кулінарної обробки).ukоцінка харчуванняорганізовані колетивиГігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективівHygienic assessment of nutrition organized children's collectionThesis