Мацак, Єлизавета Сергіївна2024-09-092024-09-092024-03-28Мацак Є. С. Лиманський «голий» борщ як унікальна страва народної кулінарії / Є. С. Мацак ; наук. керівник : Т. О. Лещенко // IMEDSCOP 2024 : abstract book of 5th International Medical Students Conference in Poltava of Poltava State Medical University, Poltava, 28th March 2024. – Poltava, 2024. – P. 111–112.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/24657Мета роботи: дослідити традиційну страву слобожанського села Лиман Чугуївського (раніше – Зміївського) району Харківської області – рибний борщ, що має автентичну назву «голий» борщ.ukнародуавтентичністьнародна кулінаріястраваздоров’япісний борщЛиманський «голий» борщ як унікальна страва народної кулінаріїLyman "naked" borsch as a unique dish of national cuisineThesis