Оніпко, Валентина ВолодимирівнаБілаш, Валентина ПавлівнаОнипко, Валентина ВладимирововнаБилаш, Валентина ПавловнаBilash, V. P.2020-11-232020-11-232020Оніпко В. В. Використання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктів / В. В. Оніпко, В. П. Білаш / Біорізноманіття: теорія, практика, формування здоров'язбережувальної компетентності у школярів та методичні аспекти вивчення у закладах освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. (присвячена пам’яті видатного вченого ботаніка П. Є. Сосіна), (м. Полтава, 30 жовтня 2020 р.). – Полтава, 2020. – C. 320–324.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14004ukВикористання овочевих культур із високим вмістом біологічно активних речовин як функціонально харчових продуктівArticle613.262