Копанцева, Лариса МиколаївнаІващенко, Олена ДмитрівнаПолапа, Поліна Валентинівна2024-06-132024-06-132024Копанцева Л. М. Дослідження якості кави розчинної та її безпечність / Л. М. Копанцева, О. Д. Іващенко, П. В. Полапа // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава,15 лютого 2024 р. ). – Полтава : ПДАУ, 2024. – С. 69–71.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/24055Розчина кава дуже популярний продукт у наш час тому, що на її приготування витрачається менше часу. Вчені постійно досліджують вплив кофеїну на самопочуття, щоб з'ясувати, яка кава краще. Найкориснішим кавовим напоєм за результатами численних досліджень вважається фільтр-кава.ukрозчинність кавиекстракційні речовиниДослідження якості кави розчинної та її безпечністьArticle