Копанцева, Лариса МиколаївнаКоваленко, Євген ОлексійовичKopantseva, L.Kovalenko, Y.Копанцева, Лариса НиколаевнаКоваленко, Евгений Алексеевич2017-12-112017-12-112016-03-16Копанцева Л. М. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки / Л. М. Копанцева, Є. О. Коваленко // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.,16–18 березня 2016 р. – Полтава, 2016. – С. 237–238.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4153На ринку України представлений широкий асортимент імпортних маслин консервованих. Країни-виробники виготовляють їх за власними стандартами, які не завжди відповідають вітчизняним. Тому необхідно перевіряти якість маслин, їхню безпечність для споживачів, адже цей корисний продукт споживають різні верстви населення, в тому числі вагітні жінки та молодь.ukактивна кислотністьмасова частка хлоридівметод осадженняactive aciditymass fraction of chloridesmethod of sedimentationактивная кислотностьмассовая доля хлоридовметод осажденияВизначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточкиDetermination of physico-chemical properties of quality of pitted green olivesОпределение физико-химических показателей качества оливок зеленых без косточкиThesis