Боряк, Христина РадиславівнаВесніна, Людмила ЕдуардівнаБоряк, Кристина РадиславовнаВеснина, Людмила ЭдуардовнаBoriak, Kh. R.Vesnina, L. E.2021-02-012021-02-012020Боряк Х. Р. Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла / Х. Р. Боряк, Л. Е. Весніна // ХХIV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених , м. Тернопіль, 2020 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2020. – С. 210.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713Збалансоване харчування забезпечує найважливіші функції організму людини. Збільшення калорійності та дисбаланс нутрієнтів у харчовому раціоні призводять до розвитку підвищеної маси тіла та ожиріння, що пов’язані з цілою низкою метаболічних та серцево-судинних захворювань.ukхарчуванняхарчовий раціонпоказники маси тілаантропометричні показникиОсобливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тілаThesis