Дзюба, Ксенія ЄвгеніївнаДзюба, Ксения ЕвгеньевнаDzyuba, K. Ye.2021-01-152021-01-152005Дзюба К. Є. Вчені Полтавщини- основоположники біотехнології ферментування кормів / К. Є. Дзюба // Екологія. Довкілля. Молодь : матеріали Міжнар. наук. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Полтава, 19–20 травня 2005 р.). – Полтава : ПолтНТУ, 2005. – С. 72–73.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14580Ферментація кормів один з прогресивних методів поліпшення якості кормів та їх засвоєння в організмі тварин. Особливого поширення він знайшов в останні роки в усьому світі. Тепер застосовують велику кількість різноманітних препаратів для ферментації кормів. Особливо важливу роль відіграють фермент і препарати в процесах травлення у свині, як одного з представників тварин з однокамерним шлунком.ukферментація кормівтравлення у свинейвиділення слинишлунковий сікВчені Полтавщини- основоположники біотехнології ферментування кормівArticle636.4.577.15.004.14 57(091)