Давиденко, Вадим ЮрійовичПисаренко, Олег АнатолійовичТарашевська, Юлія Євгеніївна2024-06-192024-06-192024-06-17Давиденко В. Ю. Особливості змін смакової чутливості та способи їх визначення / В. Ю. Давиденко, О. А. Писаренко, Ю. Є. Тарашевська // Abstracts of the XXIV International Scientific and Practical Conference «Modern technologies among us in the environment», June 17-19, 2024, Rome, Italy. – Rome, 2024. – С. 231–234.9-789-40372-430-0https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/24109Погіршення смакового сприйняття і зниження здатності ідентифікувати і розрізняти основні смаки позбавляє людину задоволення від їжі та знижує якість життя. Для людей похилого віку порушення смаку можуть мати серйозні наслідки, оскільки з віком це призводить до погіршення апетиту, що в свою чергу, - до недостатнього харчування і втрати ваги.ukсмакова чутливістьпорушення смакуОсобливості змін смакової чутливості та способи їх визначенняThesis