Юдіна, Ксенія ЄвгеніївнаЮдина, Ксения ЕвгеньевнаYudina, K. Ye.2021-01-132021-01-132020Юдіна К. Є . Розвиток дослідної справи з фізіології травлення у свиней на теренах України на початку ХХ століття / К. Є. Юдіна // Актуальні проблеми фізіології тварин : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 120-річчю О. В. Квасницького (м. Полтава, 17–18 вересня 2020 р.). – Полтава, 2020. – С. 107–108.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14557В Україні свинарство історично є пріоритетною національною галуззю сільськогосподарського виробництва. У підвищенні м'ясної продуктивності свиней велике значення відіграють технологічні фактори, серед яких головне місце відводиться годівлі тварин. На корма, припадає найбільша частка витрат у виробництві свинини і разом з тим саме тут криються великі резерви для їх зниження.ukгодівля свинейфізіологія травленняшлунок свинейРозвиток дослідної справи з фізіології травлення у свиней на теренах України на початку ХХ століттяArticle636.4:612.3:68.01.09