Мустафіна, Галія МіркатівнаСтарченко, Іван ІвановичКока, Володимир Миколайович2021-10-052021-10-052021Мустафіна Г. М. Особливості будови печінкових клітин за умов тривалого впливу харчових добавок в експерименті / Г. М. Мустафіна, І. І. Старченко, В. М. Кока // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 60–61.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16691Введення в стандартний раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом 16 тижнів призводить до помітного зменшення розмірів печінкових клітин, збільшення розмірів ядер, розвитку в окремих гепатоцитах дистрофічних змін. Також значно зменшується відносна кількість двоядерних гепатоцитів.ukгепатоцитивплив харчових добавокморфологіяОсобливості будови печінкових клітин за умов тривалого впливу харчових добавок в експериментіThesis