Іващенко, Олена ДмитрівнаКопанцева, Лариса МиколаївнаЯрова, Анастасія ПетрівнаIvaschenko, O.Kopantseva, L.Yarova, A.Иващенко, Елена ДмитриевнаКопанцева, Лариса НиколаевнаЯровая, Анастасия Петровна2018-03-192018-03-192014-03-18Іващенко О. Д. Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла / О. Д. Іващенко, Л. М. Копанцева, А. П. Ярова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали І міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, Полтава, 18–20 березня, 2014. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 180–183.https://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/6886Зараз на прилавках наших магазинів багато фальсифікованих продуктів. А вершкове масло, як відомо, широко вживане у нашому суспільстві. Даний продукт містить багато корисних речовин, які потрібні людям різного віку. Тому, дослідження з якості вершкового масла важливі є нагальною проблемою, адже перш за все споживачі повинні купувати якісний продукт і не хвилюватися за своє здоров’я.ukмаслокислотністьвміст жирувміст кухонної соліbutteracidityfat contentsalt contentмаслокислотностьсодержание жирасодержание поваренной солиВизначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового маслаDetermination of physicochemical and microbiological indicators of the quality of butterОпределение физико-химических и микробиологических показателей качества сливочного маслаThesis