Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10310
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голуб, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Саргош, Оксана Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Holub, L. V. | - |
dc.contributor.author | Sarhosh, O. D. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-15T06:09:42Z | - |
dc.date.available | 2019-05-15T06:09:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Голуб Л. В. Гігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективів / Л. В. Голуб ; наук. керівник : О. Д. Саргош // Тези доповідей 75-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції «Medical students’ conference in Poltava» (MEDSCOP 2019), м. Полтава, 28-29 березня 2019 р. – Полтава, 2019. – С. 99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10310 | - |
dc.description.abstract | Збалансоване повноцінне харчування є основою для росту і розвитку дитячого організму, а також для зміцнення здоров’я. З їжею ми отримуємо енергію (енергетична цінність раціону повинна покривати енергозатрати організму), поживні речовини (білки, жири, вуглеводи, макро- та мікроелементи, вітаміни) необхідні для фізіологічної життєдіяльності організму, гарне самопочуття (через різноманітність їжі за рахунок широкого асортименту продуктів і різних прийомів їх кулінарної обробки). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська медична стоматологічна академія | uk_UA |
dc.subject | оцінка харчування | uk_UA |
dc.subject | організовані колетиви | uk_UA |
dc.title | Гігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективів | uk_UA |
dc.title.alternative | Hygienic assessment of nutrition organized children's collection | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | MEDSCOP 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hygienic_assessment_of_nutrition.pdf | 496,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.