Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолуб, Л. В.-
dc.contributor.authorСаргош, Оксана Дмитрівна-
dc.contributor.authorHolub, L. V.-
dc.contributor.authorSarhosh, O. D.-
dc.date.accessioned2019-05-15T06:09:42Z-
dc.date.available2019-05-15T06:09:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГолуб Л. В. Гігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективів / Л. В. Голуб ; наук. керівник : О. Д. Саргош // Тези доповідей 75-ї Всеукраїнської студентської наукової конференції «Medical students’ conference in Poltava» (MEDSCOP 2019), м. Полтава, 28-29 березня 2019 р. – Полтава, 2019. – С. 99.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/10310-
dc.description.abstractЗбалансоване повноцінне харчування є основою для росту і розвитку дитячого організму, а також для зміцнення здоров’я. З їжею ми отримуємо енергію (енергетична цінність раціону повинна покривати енергозатрати організму), поживні речовини (білки, жири, вуглеводи, макро- та мікроелементи, вітаміни) необхідні для фізіологічної життєдіяльності організму, гарне самопочуття (через різноманітність їжі за рахунок широкого асортименту продуктів і різних прийомів їх кулінарної обробки).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська медична стоматологічна академіяuk_UA
dc.subjectоцінка харчуванняuk_UA
dc.subjectорганізовані колетивиuk_UA
dc.titleГігієнічна оцінка харчування організованих дитячих колективівuk_UA
dc.title.alternativeHygienic assessment of nutrition organized children's collectionuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:MEDSCOP 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hygienic_assessment_of_nutrition.pdf496,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.