Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мещерякова, Ірина Павлівна | - |
dc.contributor.author | Бородін, Микита Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-16T12:56:38Z | - |
dc.date.available | 2020-07-16T12:56:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бородін М. О. Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я / О. М. Бородін ; наук керівник : І. П. Мещерякова // Тези доповідей 1-ї Міжнародної студентської наукової конференції «International medical students’ conference in Poltava» (IMEDSCOP 2020), м. Полтава, 2–3 квітня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 106–107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Українська медична стоматологічна академія | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | студенти | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я | uk_UA |
dc.title.alternative | Eating features among students in Germany and in Ukraine, their impact on health | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | IMEDSCOP 2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_kharchuvannia_studentiv.pdf | 259,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.