Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМещерякова, Ірина Павлівна-
dc.contributor.authorБородін, Микита Олександрович-
dc.date.accessioned2020-07-16T12:56:38Z-
dc.date.available2020-07-16T12:56:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБородін М. О. Особливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’я / О. М. Бородін ; наук керівник : І. П. Мещерякова // Тези доповідей 1-ї Міжнародної студентської наукової конференції «International medical students’ conference in Poltava» (IMEDSCOP 2020), м. Полтава, 2–3 квітня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 106–107.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13257-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська медична стоматологічна академіяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectстудентиuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.titleОсобливості харчування студентів у Німеччині та в Україні, їх вплив на здоров’яuk_UA
dc.title.alternativeEating features among students in Germany and in Ukraine, their impact on healthuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:IMEDSCOP 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_kharchuvannia_studentiv.pdf259,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.