Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13352
Назва: Виховання у молоді культури вживання газованих напоїв
Автори: Корчан, Наталія Олександрівна
Корчан, Наталья Александровна
Korchan, N. O.
Ніколенко, В. В.
Дата публікації: 2018
Видавець: Міністерство освіти і науки України, Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка
Бібліографічний опис: Корчан Н. О. Виховання у молоді культури вживання газованих напоїв / Н. О. Корчан, В. В. Ніколенко // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м Полтава, 4–5 жовтня 2018 р. – Полтава, 2018. – С. 136–138.
Короткий огляд (реферат): Одним із найбільш популярних напоїв як дітей, молоді, так і більш дорослого покоління є газована вода. Дуже часто, особливо у спекотну погоду, можна спостерігати, як люди п'ють її літрами, намагаючись втамувати спрагу, проте на відміну від звичайної води, газована спраги втамувати не здатна. Крім того, солодкі напої є причиною багатьох захворюваннь, що спричинені надмірним її вжитком. То у чому ж полягає шкода газованих напоїв. Дана тема роботи є дуже актуальною, адже кожен із нас, піклуючись про своє здоров'я, як мінімум, намагається не вживати шкідливі для організму продукти харчування. Прослідкована і доведена чітка залежність між вживанням газованих напоїв та станом захворюваності на карієс, але перед тим, як розбирати шкідливий вплив шипучки на здоров'я, спочатку згадаємо: що таке зуби?
Ключові слова: газовані напої
зуби
шкідливі продукти харчування
молодь
вживання газованих напоїв
хвороби зубів
карієс
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13352
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра анатомії людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2018_korch_nik_tezy.pdf595 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.