Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13925
Title: Формування мотивації навчально-пізнавальної діяльності студентів-іноземців на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології
Authors: Дерев’янко, Тетяна Василівна
Звягольська, Ірина Миколаївна
Полянська, Валентина Павлівна
Issue Date: 2020
Publisher: Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка
Citation: Дерев’янко Т. В. Формування мотивації навчально-пізнавальної діяльності студентів-іноземців на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології / Т. В. Дерев’янко, І. М. Звягольська, В. П. Полянська // Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров’я людини : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (22–23 жовтня 2020 р.). – Полтава, 2020. – С. 95–97.
Abstract: З метою мотивації навчально-пізнавальної діяльності іноземних студентів викладачами кафедри мікробіології, вірусології та імунології передбачено майстерне використання певних класичних та інтерактивних форм і методів навчання, які спрямовані на пришвидшення адаптації здобувачів освіти до вимог модернізованого освітнього середовища кафедри мікробіології, вірусології та імунології. Обраний напрям освітньої діяльності сприяє підвищенню якості партнерської співпраці викладач–студент-іноземець, формуванню в студентів ключових компетенцій із дисципліни, а отже, позитивній динаміці розвитку їхніх професійно-особистісних характеристик, дієвому формуванню пропедевтичного мислення, формуванню фахових умінь і навичок для подальшого їх використання в практичній діяльності. Студенти, однозначно, при перебуванні в сучасному освітньому середовищі кафедри набувають здатності до аналізу своїх можливостей, вмінню набувати нові знання, використовувати різні форми навчання, інформаційно-освітні технології на практиці, що є основою формування необхідних для майбутнього лікаря компетентностей.
Keywords: навчально-пізнавальна діяльність
освітнє середовище
форми та методи мотивації
мікробіологія
вірусологія та імунологія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13925
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра мікробіології, вірусології та імунології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Formuvanja_motuvacii.pdf138,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.