Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14712
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоряк, Христина Радиславівна-
dc.contributor.authorВесніна, Людмила Едуардівна-
dc.contributor.authorБоряк, Христина Радиславівна-
dc.contributor.authorBoriak, Kh. R-
dc.contributor.authorVesnina, L. E.-
dc.date.accessioned2021-02-01T06:55:17Z-
dc.date.available2021-02-01T06:55:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБоряк Х. Р. Визначення взаємозв’язку калорійності харчового раціону з антропометричними показниками і станом серцево-судинної системи у жінок молодого віку / Х. Р. Боряк, Л. Е.Весніна // Матеріали ХVII Науково-практичної конференції студентів та молодих вчених з міжнародною участю «Перший крок в науку – 2020 », м. Вінниця 8–10 квітня 2020 р. – Вінниця 2020. – С. 484.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14712-
dc.description.abstractЗа даними Всесвітньої організації охорони здоров᾿я поширеність підвищеної маси тіла та ожиріння набула масштабів епідемії. Особливу тривогу викликає зростання підвищення маси тіла серед осіб дитячого та молодого віку. Найбільш розповсюдженими наслідками такого станувважаються метаболічні порушення і серцево-судинна патологія.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВінницяuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectкалорійністьuk_UA
dc.subjectантропометричний показникuk_UA
dc.subjectстан серцево-судинної системиuk_UA
dc.subjectфізичне навантаженняuk_UA
dc.subjectхарчовий раціонuk_UA
dc.titleВизначення взаємозв’язку калорійності харчового раціону з антропометричними показниками і станом серцево-судинної системи у жінок молодого вікуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyznachennya _12.pdf431,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.