Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоряк, Христина Радиславівна-
dc.contributor.authorВесніна, Людмила Едуардівна-
dc.contributor.authorБоряк, Кристина Радиславовна-
dc.contributor.authorВеснина, Людмила Эдуардовна-
dc.contributor.authorBoriak, KH. R-
dc.contributor.authorVesnina, L. E.-
dc.date.accessioned2021-02-01T07:01:45Z-
dc.date.available2021-02-01T07:01:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБоряк Х. Р. Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла / Х. Р. Боряк, Л. Е. Весніна // ХХIV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених , м. Тернопіль, 2020 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2020. – С. 210.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713-
dc.description.abstractЗбалансоване харчування забезпечує найважливіші функції організму людини. Збільшення калорійності та дисбаланс нутрієнтів у харчовому раціоні призводять до розвитку підвищеної маси тіла та ожиріння, що пов’язані з цілою низкою метаболічних та серцево-судинних захворювань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкрмедкнигаuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectхарчовий раціонuk_UA
dc.subjectпоказники маси тілаuk_UA
dc.subjectантропометричні показникиuk_UA
dc.titleОсобливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тілаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_ 1.pdf551,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.