Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боряк, Христина Радиславівна | - |
dc.contributor.author | Весніна, Людмила Едуардівна | - |
dc.contributor.author | Боряк, Кристина Радиславовна | - |
dc.contributor.author | Веснина, Людмила Эдуардовна | - |
dc.contributor.author | Boriak, KH. R | - |
dc.contributor.author | Vesnina, L. E. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-01T07:01:45Z | - |
dc.date.available | 2021-02-01T07:01:45Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Боряк Х. Р. Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла / Х. Р. Боряк, Л. Е. Весніна // ХХIV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених , м. Тернопіль, 2020 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2020. – С. 210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713 | - |
dc.description.abstract | Збалансоване харчування забезпечує найважливіші функції організму людини. Збільшення калорійності та дисбаланс нутрієнтів у харчовому раціоні призводять до розвитку підвищеної маси тіла та ожиріння, що пов’язані з цілою низкою метаболічних та серцево-судинних захворювань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Укрмедкнига | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | харчовий раціон | uk_UA |
dc.subject | показники маси тіла | uk_UA |
dc.subject | антропометричні показники | uk_UA |
dc.title | Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра фізіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_ 1.pdf | 551,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.