Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Title: Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла
Authors: Боряк, Христина Радиславівна
Весніна, Людмила Едуардівна
Боряк, Кристина Радиславовна
Веснина, Людмила Эдуардовна
Boriak, KH. R
Vesnina, L. E.
Issue Date: 2020
Publisher: Укрмедкнига
Citation: Боряк Х. Р. Особливості харчового раціону чоловіків молодого віку з різною масою тіла / Х. Р. Боряк, Л. Е. Весніна // ХХIV Міжнародний медичний конгрес студентів та молодих вчених , м. Тернопіль, 2020 р. – Тернопіль : Укрмедкнига, 2020. – С. 210.
Abstract: Збалансоване харчування забезпечує найважливіші функції організму людини. Збільшення калорійності та дисбаланс нутрієнтів у харчовому раціоні призводять до розвитку підвищеної маси тіла та ожиріння, що пов’язані з цілою низкою метаболічних та серцево-судинних захворювань.
Keywords: харчування
харчовий раціон
показники маси тіла
антропометричні показники
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/14713
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра фізіології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_ 1.pdf551,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.