Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16021
Назва: Population food habits and the impact of the nature of nutrition of the ecological environment
Автори: Makhoul, Sarah
Nikozyat, Y. B.
Макхул, Сара
Нікозять, Юлія Борисівна
Дата публікації: тра-2021
Бібліографічний опис: Makhoul S. Population food habits and the impact of the nature of nutrition of the ecological environment (UA-CIV) / S. Makhoul, J. B. Nikoziat // Хімія, біотехнологія, екологія та освіта : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції. – Полтава, 2021. – С. 78–82.
Короткий огляд (реферат): Econutrition establishes a link between environmental factors and human health, and consists in particular of studying the interactions between agriculture, ecology and human nutrition. Food choice approaches are used to improve and diversify diets. The article considers the main points of the peculiarities of the population's nutrition and their ecological impact in such countries as Ukraine and Côte d'Ivoire.
Екологічне харчування встановлює зв'язок між факторами навколишнього середовища та здоров'ям людини, і полягає, зокрема, у вивченні взаємодії між сільським господарством, екологією та харчуванням людини. Підходи до вибору їжі використовуються для вдосконалення та урізноманітнення раціонів. У статті розглядаються основні моменти особливостей харчування населення та їх екологічного впливу в таких країнах, як Україна та Кот-д'Івуар.
Ключові слова: econutrition
ecological impact
food choices
екологічне харчування
екологічний вплив
вибір харчових продуктів
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/16021
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Makhoul_Population_food_habits.pdf548,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.