Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1684
Назва: Непухлинні захворювання та пошкодження слинних залоз
Автори: Рибалов, Олег Васильович
Аветіков, Давид Соломонович
Гаврильєв, Віктор Миколайович
Розколупа, Олександр Олексійович
Іваницька, Олена Сергіївна
Рыбалов, Олег Васильевич
Аветиков, Давид Соломонович
Гаврильев, Виктор Николаевич
Розколупа, Александр Алексеевич
Иваницкая, Елена Сергеевна
Rubalov, O.
Avetikov, D.
Gavrilev, V.
Rozkolupa, O.
Ivanitska, O.
Дата публікації: 2015
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Непухлинні захворювання та пошкодження слинних залоз : навч.-метод. посіб. для студентів стоматологічних факультетів вищих навчальних закладів МОЗ України / [О. В. Рибалов, Д. С. Аветіков, В. М. Гаврильєв та ін.]. – Полтава : СПДФО Гаража М.Ф., 2015. – 142 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник присвячений актуальній проблемі сучасної хірургічної стоматології та щелепно-лицьовій хірургії – діагностиці та лікуванню непухлинних захворювань та пошкоджень слинних залоз. В посібник увійшли питання класифікації, особливостей клініки, загальновідомі та сучасні методи діагностики та лікування непухлинних захворювань та пошкоджень слинних залоз. Захворювання слинних залоз належать до розповсюджених і часом тяжких захворювань людини, що важко діагностуються, які супроводжуються комплексом морфологічних та функціональних порушень не тільки в самих залозах, але й в усьому організмі. Лікування низки захворювань слинних залоз до цього часу залишається досить складним у зв’язку з відсутністю в багатьох лікарів знань їх етіології та патогенезу. Зміст посібника орієнтований на вимоги ОКХ та ОПП з фаху «стоматологія», щодо набуття практичних навичок з діагностики та лікування хворих з патологією слинних залоз. Посібник призначений для студентів стоматологічних факультетів, а також може бути рекомендований для лікарів-інтернів, магістрів, клінічних ординаторів, хірургів-стоматологів.
ISSN: 978-922-181-179-1
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/1684
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nepuhlunni.pdf2,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.