Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17385
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, Антоніна Григорівна-
dc.contributor.authorЛуценко, Руслан Володимирович-
dc.contributor.authorЧечотіна, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorГаврильєва, Ксеня Григорівна-
dc.contributor.authorЛуценко, Ольга Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-01-06T09:47:26Z-
dc.date.available2022-01-06T09:47:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХарчування як складова здоров’я / А. Г. Сидоренко, Р. В. Луценко, С. Ю. Чечотіна [та ін.] // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології: реалії і перспективи : зб. наук. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції з міжнар. участю, м. Полтава, 23 листопада 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 141–142.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17385-
dc.description.abstractДотримання принципів здорового харчування і фізичної активності є запорукою збереження та зміцнення здоров’я на довгі роки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleХарчування як складова здоров’яuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Food_2021.pdf178,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.