Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17385
Назва: Харчування як складова здоров’я
Автори: Сидоренко, Антоніна Григорівна
Луценко, Руслан Володимирович
Чечотіна, Світлана Юріївна
Гаврильєва, Ксеня Григорівна
Луценко, Ольга Анатоліївна
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Харчування як складова здоров’я / А. Г. Сидоренко, Р. В. Луценко, С. Ю. Чечотіна [та ін.] // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології: реалії і перспективи : зб. наук. матеріалів VІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції з міжнар. участю, м. Полтава, 23 листопада 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 141–142.
Короткий огляд (реферат): Дотримання принципів здорового харчування і фізичної активності є запорукою збереження та зміцнення здоров’я на довгі роки.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17385
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Food_2021.pdf178,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.