Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯчмінь, Анастасія Ігорівна-
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorШевченко, Костянтин Васильович-
dc.contributor.authorУлановська-Циба, Наталія Аркадіївна-
dc.contributor.authorРябушко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorКінаш, Оксана В'ячеславівна-
dc.contributor.authorКлепець, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorСоколенко, Валентина Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-10-19T13:37:55Z-
dc.date.available2022-10-19T13:37:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗміни субмікроскопічної організації фундального відділу стінки шлунку щурів після дії комплексу харчових добавок / А. І. Ячмінь, Г. А. Єрошенко, К. В. Шевченко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 11-12 жовтня 2022р. – Полтава, 2022.– С. 130–132.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19218-
dc.description.abstractСьогодні харчові добавки синтетичного походження вважають найбільш небезпечними. Основна причина – вони ксенобіотики, з якими організм людини протягом свого еволюційного розвитку не зустрічався і, отже, в його організмі відсутні ферменти, які в змозі перетворити їх на нетоксичні метаболіти. Також небезпечними вважаються і деякі барвники.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectшлунки щурівuk_UA
dc.titleЗміни субмікроскопічної організації фундального відділу стінки шлунку щурів після дії комплексу харчових добавокuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра фізіології
Наукові праці. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
fundalʹnoho_ viddilu_ stinky- shlunku _shchuriv.pdf259,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.