Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2008
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПочерняєва, Вікторія Федорівна-
dc.contributor.authorДубинська, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorВасько, Лариса Миколаївна-
dc.contributor.authorЖукова, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorЛимар, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorАйкян, Артем Завенович-
dc.date.accessioned2017-10-31T07:08:37Z-
dc.date.available2017-10-31T07:08:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРозробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, які підвищують адаптаційні можливості організму / В. Ф. Почерняєва, Г. М. Дубинська, Л. М. Васько [та ін.] // Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю «30 років з дня катастрофи на ЧАЕС : унікальний досвід та досягнення Харківського інституту медичної радіології у аварійному медичному реагуванні». ‒ Харків, 28-29 квітня 2016 року. ‒ С. 20‒24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2008-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleРозробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, які підвищують адаптаційні можливості організмуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб з епідеміологією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozrobka_i_vprovadzhennia .pdf189,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.