Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2008
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Почерняєва, Вікторія Федорівна | - |
dc.contributor.author | Дубинська, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Васько, Лариса Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Лимар, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Айкян, Артем Завенович | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-31T07:08:37Z | - |
dc.date.available | 2017-10-31T07:08:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, які підвищують адаптаційні можливості організму / В. Ф. Почерняєва, Г. М. Дубинська, Л. М. Васько [та ін.] // Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю «30 років з дня катастрофи на ЧАЕС : унікальний досвід та досягнення Харківського інституту медичної радіології у аварійному медичному реагуванні». ‒ Харків, 28-29 квітня 2016 року. ‒ С. 20‒24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2008 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, які підвищують адаптаційні можливості організму | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб з епідеміологією |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozrobka_i_vprovadzhennia .pdf | 189,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.