Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2008
Title: Розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, які підвищують адаптаційні можливості організму
Authors: Почерняєва, Вікторія Федорівна
Дубинська, Галина Михайлівна
Васько, Лариса Миколаївна
Жукова, Тетяна Олександрівна
Лимар, Людмила Олексіївна
Айкян, Артем Завенович
Issue Date: 2016
Citation: Розробка і впровадження у виробництво продуктів харчування, які підвищують адаптаційні можливості організму / В. Ф. Почерняєва, Г. М. Дубинська, Л. М. Васько [та ін.] // Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю «30 років з дня катастрофи на ЧАЕС : унікальний досвід та досягнення Харківського інституту медичної радіології у аварійному медичному реагуванні». ‒ Харків, 28-29 квітня 2016 року. ‒ С. 20‒24.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/2008
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра інфекційних хвороб з епідеміологією

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozrobka_i_vprovadzhennia .pdf189,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.