Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21078
Назва: Антибактеріальна терапія в стоматології
Автори: Петрова, Тамара Аркадіївна
Островська, Галина Юріївна
Луценко, Руслан Володимирович
Шакіна, Еліна Георгіївна
Чечотіна, Світлана Юріївна
Луценко, Ольга Анатоліївна
Дата публікації: 2023
Видавець: Львів : Марченко Т.В.
Бібліографічний опис: Антибактеріальна терапія в стоматології : навч. посіб. / Т. Петрова, Г. Островська, Р. Луценко, Е. Шакіна, С. Чечотіна, О. Луценко. – Львів, 2023. – 296 с.
Короткий огляд (реферат): Профільований навчальний посібник з питань антибактеріальної терапії в стоматології стане суттєвим орієнтиром у діяльності майбутнього спеціаліста. У даному навчальному посібнику представлена об’єктивна інформація з клініко-фармакологічних властивостей антибактеріальних засобів та основ їх раціонального застосування у стоматологічній практиці. Для проведення ефективної результативної терапії лікар стоматолог повинен набути знання щодо фармакологічних властивостей антибактеріальних засобів, їх побічної дії, показань та протипоказань, основних принципів призначення та дозування, комбінованого використання тощо. Відомості представлені послідовно, з висвітленням часу створенння антибактеріальних препаратів та їх результативності у сучасній фармакотерапії. Для здобувачів освіти, лікарів-інтернів, викладачів вищих медичних навчальних закладів України та лікарів медичного профілю та стоматологів.
Ключові слова: антибактеріальна терапія
стоматологія
антибактеріальні засоби
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21078
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра фармакології, клінічної фармакології та фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PetrovaT_Antybakterialna_terapiya_v_stomatolohiyit.pdf3,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.