Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21197
Назва: Зміни у парадигмі системи освіти при онлайн-вивченні української мови як іноземної
Інші назви: Changes in the paradigm of the education system when learning Ukrainian as a foreign language online
Автори: Владимирова, Валентина Іванівна
Дата публікації: січ-2023
Видавець: Одеський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Владимирова В. І. Зміни у парадигмі системи освіти при онлайн-вивченні української мови як іноземної / В. І. Владимирова // Забезпечення якості освіти у вищій медичній школі : матеріали наук.-метод. міжуніверситет. конф. з міжнар. участю,м. Одеса, 18–20 січня 2023 р. [Електронне видання]. – Одеса : ОНМедУ, 2023. – P. 464–468.
Короткий огляд (реферат): Освітня спільнота вважається платформою для розвитку майбутнього покоління. Вона пройшла через кілька перетворень (традиційного способу навчання онлайн), щоб впоратися з ситуацією і бореться за досягнення своєї мети. Була навіть можливість втрати академічного року, якби не було онлайн-освіти, не було б переходу від традиційного до нового навчального процесу викладання/навчання. Сучасний педагог використовуватиме передові методи викладання для забезпечення найкращого навчання здобувачів освіти. На підставі результатів, отриманих у ході даного дослідження, можна виділити низку рекомендацій щодо ефективного продовження онлайн-навчання української мови як іноземної. Викладачі повинні бути навчені для підвищення їхньої цифрової грамотності, у зв’язку з цим слід організувати семінари, тренінги на національному рівні для впровадження цифрових інструментів та їх якісного застосування.
Ключові слова: онлайн освіта
пандемія COVID-19
цифрова грамотність
цифрові інструменти
українська мова як іноземна
сихронне / асихронне навчання
УДК: 61:378(043.2)
ISBN: 978-966-443-123-8
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21197
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра українознавства та гуманітарної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zminy_u_paradygmi_systemy_osviti.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.