Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21254
Title: Деякі аспекти впливу стресових ситуацій на адаптацію та засвоєння матеріалу здобувачами освіти у медичних закладах
Authors: Корчан, Наталія Олександрівна
Писарська, Дар'я Сергіївна
Гринь, Володимир Григорович
Підлужна, Світлана Андріївна
Свінцицька, Наталія Леонідівна
Каценко, Андрій Любославович
Issue Date: 2023
Publisher: Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка
Citation: Деякі аспекти впливу стресових ситуацій на адаптацію та засвоєння матеріалу здобувачами освіти у медичних закладах / Н. О. Корчан, Д. С. Писарська, В. Г. Гринь, С. А. Підлужна, Н. Л. Свінцицька, А. Л. Каценко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXX Каришинські читання), присвяченої розробкам моделей підготовки майбутнього вчителя до педагогічної діяльності в Новій українській школі (м. Полтава, 25–26 травня 2023 р.) / за заг. ред. М. В. Гриньової. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2023. – С. 29–33.
Abstract: Як відомо, бажаного успіху у адаптації здобувачів освіти до нових умов навчання можна досягти лише у випадку, якщо на кафедрі буде панувати принцип, за яким викладач на кожному занятті, незалежно від того, буде це лекція чи практичне заняття, вважатиме своїм обов’язком проводити навчальний процес зі студентами як єдину навчально-виховну дію. Перш за все, це стосується високої самодисципліни викладача, заздалегідь продуманої, хронологічно розрахованої програми заняття. Тільки за цих умов студент в особі викладача вбачає доброзичливу, добропорядну, гуманну, високо інтелектуальну, інтелігентну особу, яка зацікавлена в передачі своїх знань, життєвого досвіду в такій мірі, щоб студенту забажалося брати з нього приклад.
Keywords: адаптація
здобувачі освіти першого курсу
стрес
UDC: 373.5.016:5+378.016:5](062) М 54
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21254
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра анатомії людини



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.