Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21306
Назва: Симуляційні комп’ютерні технології як ефективний засіб якості підготовки здобувачів вищої медичної освіти
Автори: Лобач, Наталія Вячеславівна
Саєнко, Марина Сергіївна
Lobach, Nataliia
Saienko, Maryna
Дата публікації: 21-чер-2023
Бібліографічний опис: Лобач Н. В. Симуляційні комп’ютерні технології як ефективний засіб якості підготовки здобувачів вищої медичної освіти / Н. В. Лобач, М. С. Саєнко // Розвиток природничих наук як основа новітніх досягнень у медицині : матеріали ІІІ наук.-практ. інтернет-конф., м. Чернівці, 21 червня 2023 р. / за ред. В. І. Федіва. – Чернівці : БДМУ, 2023. – С. 330–333.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається важливість практичних навичок здобувачів вищої освіти та проблеми їх отримання за умови традиційного навчального середовища. Можливим варіантом вирішення цих проблем розглядається використання технологій інтерактивного навчання та комп’ютерних симуляційних технологій. У статті стверджується, що комп’ютерне моделювання може забезпечити реалістичний та інтерактивний досвід навчання, який точно імітує реальні життєві ситуації, дозволяючи здобувачам освіти розвивати практичні навички в контрольованому середовищі. Також пропонується використовувати електронні підручники і мультимедійні ресурси як ефективний спосіб доповнення теоретичних навчальних матеріалів. У статті розглянуто можливості використання технологій комп’ютерної симуляції для підвищення якості освіти та доступності практичного навчання майбутніх лікарів.
Ключові слова: симуляційні комп'ютерні технології
майбутні лікарі
інтерактивне навчання
simulation computer technologies
interactive learning
future doctors
УДК: 378.6:61.091.33-027.22:004.94
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21306
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Symuliatsiini_kompiuterni_tekhnolohii.pdf429,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.