Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21308
Назва: Використання дистанційних технологій навчання при вивченні навчальної дисципліни «Фтизіатрія»
Автори: Куліш, Марина Володимирівна
Ярешко, Анатолій Григорович
Kulish, Maryna
Yareshko, Anatoliy
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Куліш М. В. Використання дистанційних технологій навчання при вивченні навчальної дисципліни «Фтизіатрія» : матеріали ІІ Міжнар. морфологічного симпозіуму «Новітні досягнення клінічної анатомії і оперативної хірургії в розвитку сучасної медицини і стоматології», м. Полтава, 22–23 червня 2023 р. / М. В. Куліш, А. Г. Ярешко // Вісник проблем біології і медицини. – 2023. – Вип. 2 (169), дод. – С. 63–64.
Короткий огляд (реферат): Дистанційні технології навчання протягом останніх років зайняли одне з провідних місць в сучасному освітньому процесі у вищій школі. Якщо до недавнього часу така форма навчання використовувалася переважно викладачами, лікарями та іншими фахівцями, які, займаючись самоосвітою, намагалися поглибити і покращити свої знання у тій, чи іншій медичній галузі, то пандемія COVID-19 і введення 24 лютого 2022 р. в Україні військового стану призвели до тимчасового призупинення очного навчання в усіх закладах освіти, що в свою чергу активізувало всіх учасників освітнього процесу до швидкого опанування і використання дистанційних технологій навчання.
Ключові слова: навчальна дисципліна «Фтизіатрія»
дистанційні технології
УДК: 378.147:616.24
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21308
Розташовується у зібраннях:Вісник проблем біології і медицини, Випуск 2 (169), додаток
Наукові праці. Кафедра внутрішньої медицини № 3 з фтизіатрією

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_dystantsiinykh_tekhnolohii.pdf610,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.