Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21348
Назва: Удосконалення методів контролю знань студентів контрольно-навчаючі програми у навчанні нормальній фізіології
Автори: Коровіна, Лідія Дмитрівна
Міщенко, Віталій Петрович
Гончаренко, Людмила Леонідівна
Дата публікації: 1995
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Коровіна Л. Д. Удосконалення методів контролю знань студентів контрольно-навчаючі програми у навчанні нормальній фізіології / Л. Д. Коровіна, В. П. Міщенко, Л. Л. Гончаренко // Удосконалення методів контролю знань студентів : матеріали конф. – Полтава, 1995. – С. 23–24.
Короткий огляд (реферат): Впровадження обчислювальної техніки в навчальний процес на кафедрі нормальної фізіології почалося з розробки програми контролю знання фізіологічних констант, написаної мовою GWBASIC та призначеної для проведення тестування перед державним іспитом з нормальної фізіології на медичному та стоматологічному факультетах. Програма пред'являє студенту 10 питань з різних тем, до кожного з яких студент може вибрати одне з п'яти можливих значень, що відрізняються числовою величиною та одиницями виміру. Оцінка за тест враховується на державному іспиті. Як засвідчив досвід, результати тестування адекватно відображають рівень знання студентами найважливіших числових параметрів організму і дозволяють дуже швидко визначити слабко підготованих студентів.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21348
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра фізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennya_ metodiv_ kontrolyu_ znan_ studentiv.pdf119,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.