Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21969
Назва: Формування конкурентоспроможного викладача закладу вищої освіти і умовах сьогодення
Автори: Локес, Катерина Петрівна
Ставицький, Станіслав Олександрович
Стебловський, Дмитро Валерійович
Аветіков, Давид Соломонович
Дата публікації: 22-вер-2023
Видавець: Івано-Франківський національний медичний університет
Бібліографічний опис: Формування конкурентоспроможного викладача закладу вищої освіти і умовах сьогодення / К. П. Локес, С. О. Ставицький, Д. В. Стебловський, Д. С. Аветіков // Актуальні питання підвищення якості освітнього процесу : матеріали міжнар. наук.-метод. конф., м. Яремче- м. Івано-Франківськ, 22 вересня 2023 р. – Яремче ; Івано-Франківськ, 2023. – С. 129.
Короткий огляд (реферат): Однією з головних умов відповідності сучасним вимогам викладача вищого медичного навчального закладу є постійне підвищення його компетентності. Причому, на сучасному етапі необхідно звертати увагу не тільки на підвищення якості опанування hard skills, які є необхідними професійними вимогами для професорського-педагогічного складу. Але й слід звертати ретельну увагу на формування та оптимізацію soft skills, які обумовлюють собою вміння працювати в команді; критичне мислення; лідерські якості; креативність; вміння дотримуватися дедлайнів; відповідальність та дисциплінованість. Тож тільки поєднання високоефективних професійних та гнучких якостей викладача можуть призвести не тільки до формування, але й до постійного розвитку конкурентоспроможного спеціаліста, якість роботи якого, в кінцевому результаті призведе до розвитку системи охорони здоров’я в цілому.
Ключові слова: освітній процес
викладач медичного ЗВО
компетентність
hard skills
soft skills
УДК: 378.147:378.12
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/21969
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lokes_Formuvannya_konkurentospromozhnoho_vykladacha_zakladu_vyshchoyi_osvity.pdf479,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.