Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКінаш, Оксана В'ячеславівна-
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorШевченко, Костянтин Васильович-
dc.contributor.authorЛисаченко, Ольга Дмитрівна-
dc.contributor.authorКлепець, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorВаценко, Анжела Володимирівна-
dc.contributor.authorУлановська-Циба, Наталія Аркадіївна-
dc.contributor.authorПередерій, Ніна Олександрівна-
dc.contributor.authorРябушко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorГригоренко, Альона Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-10-26T05:18:37Z-
dc.date.available2023-10-26T05:18:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтруктурні зміни стінки сліпої кишки щурів в ділянках локалізації асоційованої з кишечником лімфоїдної тканини після дії харчових добавок у комплексі / О. В. Кінаш, Г. А. Єрошенко, К. В. Шевченко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 81–82.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22033-
dc.description.abstractХарчові добавки широко використовуються в якості консервантів, підсилювачів смаку та барвників в різних галузях харчової та фармацевтичної промисловості. За даними літературних джерел, споживання харчових барвників за останні десятиліття зросло в п’ять разів. Залишається дискутабельною потребує ретельного вивчення проблема впливу харчових добавок на організм людини. Недостатньо даних щодо впливу вживання харчових добавок на виникнення патологічних процесів в кишечнику.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectстінка сліпої кишки щурівuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectмікрофлора кишечникаuk_UA
dc.titleСтруктурні зміни стінки сліпої кишки щурів в ділянках локалізації асоційованої з кишечником лімфоїдної тканини після дії харчових добавок у комплексіuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stinka _slipoyi _kyshky.PDF413,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.