Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22038
Назва: Особливості дистанційних форм навчання в підготовці здобувачів освіти в медичних ЗВО
Автори: Назаренко, Світлана Миколаївна
Борисенко, Володимир Васильович
Костенко, Віталій Олександрович
Акімов, Олег Євгенович
Міщенко, Артур Володимирович
Соловйова, Наталія Веніамінівна
Дата публікації: 19-жов-2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Особливості дистанційних форм навчання в підготовці здобувачів освіти в медичних ЗВО / С. М. Назаренко, В. В. Борисенко, В. О. Костенко, О. Є. Акімов, А. В. Міщенко, Н. В. Соловйова // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 118–119.
Короткий огляд (реферат): Таким чином, дистанційну освіту та нові технології навчання можливо розглядати як природний еволюційний етап традиційної системи освіти від дошки з крейдою і книжкової бібліотеки до електронної дошки й комп'ютерних навчальних електронних баз даних, від звичайної - до віртуальної аудиторії. Але слід пам’ятати і про певні обмеження можливостей та недоліки таких форм навчання, особливо при підготовці висококваліфікованих фахівців, якими являються здобувачі освіти медичних ВНЗ. Тому впровадження в навчання змішаних форм є альтернативою дистанційним формам навчання, що дає можливість компенсувати певні обмеження можливостей та основні недоліки в дистанційній освіті і готувати медичному ВНЗ висококваліфікованих та конкурентноспроможних випускників.
Ключові слова: дистанційна освіта
здобувачі освіти
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22038
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра патофізіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osoblyvosty_dystanciynyh_form.pdf560,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.