Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22043
Назва: Системність та системний підхід у навчанні лікарів-інтернів стоматологів на прикладі використання комп’ютерної програми «Smart systems dentistry»
Автори: Скрипников, Петро Миколайович
Приходченко, Світлана Валеріївна
Дубина, Віталій Олексійович
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Скрипников П. М. Системність та системний підхід у навчанні лікарів-інтернів стоматологів на прикладі використання комп’ютерної програми «Smart systems dentistry» / П. М. Скрипников, С. В. Приходченко, В. О. Дубина // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 145–146.
Короткий огляд (реферат): Комп'ютерні інформаційні технології забезпечують та формують у сучасному світі щоденну практику лікаря-стоматолога. Ергономіка праці лікаря вкрай важлива на всіх етапах - від організації цієї праці до реалізації ії безпосередньо у стоматологічному кріслі. Ця ергономіка базується на комплексі математичних і технічних засобів, які забезпечують збір, зберігання, обробку, аналіз і видачу медичної інформації в процесі вирішення медичних завдань та, з другого боку складові цього комплексу відповідають змісту поняття «системність та системний підхід» у навчанні та праці.
Ключові слова: комп'ютерні інформаційні технології
навчання
лікарі-інтерни
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22043
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини
Наукові праці. Кафедра післядипломної освіти лікарів-стоматологів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skrypnykov_PM_Systemnist_ta_systemnyy_pidkhid.pdf97,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.