Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22111
Назва: Роль інформаційних технологій навчання у підготовці сучасного лікаря
Автори: Пустовойт, Ганна Леонідівна
Ярмола, Тетяна Іванівна
Кострікова, Юлія Анатоліївна
Талаш, Вікторія Володимирівна
Ткаченко, Лідія Афанасіївна
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Роль інформаційних технологій навчання у підготовці сучасного лікаря / Г. Л. Пустовойт, Т. І. Ярмола, Ю. А. Кострікова [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, Полтава, 11–12 жовтня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 77–79.
Короткий огляд (реферат): Протиріччя у системі професійної та загальної освіти свідчать про розрив між умовами життя, які різко змінилися та системою освіти, її цілями, видами, змістом та технологіями навчання. До найважливіших причин, що породили цю кризу, відносяться: попит на якість освіти, що виріс значною мірою; нові вимоги до викладацької діяльності, консерватизм освітньої сфери та недостатня її адаптованість до потреб суспільства, що постійно змінюються, необхідність формування професійного мислення, активності та самостійності майбутніх фахівців. У ряду цих фактів стоїть недостатня розробка технологій професійного навчання. Виходячи з цього, традиційна технологія навчання майбутніх лікарів (від знання до вміння), що заснована на науковій логіці, повинна бути доповнена новими, інноваційними технологіями, що базуються на закономірностях пізнавальної діяльності.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22111
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rol_informatsiinykh_tekhnolohii.pdf192,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.