Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22140
Назва: Особливості гематологічних показників хворих на COVID-19 із різним перебігом захворювання
Автори: Ющук, А. Л.
Коржик, О. В.
Дата публікації: 2022
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Ющук А. Л. Особливості гематологічних показників хворих на COVID-19 із різним перебігом захворювання / А. Л. Ющук, О. В. Коржик // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, Полтава, 11–12 жовтня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 127–129.
Короткий огляд (реферат): У грудні 2019 року відбувся спалах невідомої пневмонії, вперше зареєстрований в Китаї (Ухань). За даними Міжнародного комітету з таксономії вірусів збудником є новий коронавірус (SARS-CoV-2), а ВООЗ назвала хворобу «COVID-19». На сьогоднішній день COVID-19 все ще продовжує загрожувати всьому людству та впливає на систему охорони здоров’я. Разом з тим врахування результатів гематологічних досліджень є вкрай важливими для стратифікації ризику, спостереження за пацієнтами та прогнозування перебігу захворювання. У зв’язку з цим метою нашого дослідження було встановити особливості лабораторних (гематоцитологічних, біохімічних та гемостазиологічних) показників крові в хворих на COVID-19 та їх значення для прогнозування можливості настання летального висліду.
Ключові слова: COVID-19
гематологічні показники
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22140
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yushchuk_Osoblyvosti.pdf199,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.