Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22306
Назва: Клінічні маніпуляції в невідкладній медицині
Автори: Могильник, Антон Ігорович
Бодулєв, Олексій Юрійович
Дата публікації: 2014
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Могильник А. І. Клінічні маніпуляції в невідкладній медицині : ілюстрований навч. посіб. / А. І. Могильник, О. Ю. Бодулєв. – Полтава: УМСА, 2016. – 124 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник дає чіткі визначання основних понять невідкладної медицини, знайомить з технікою виконання клінічних маніпуляцій, висвітлює алгоритми дій в невідкладних ситуаціях. У посібнику представлена велика кількість ілюстрацій, які допоможуть швидко зорієнтуватись в навчальному матеріалі. Посібник призначений для використання в навчальному процесі студентів медичних університетів, що навчаються за спеціальністю «Лікувальна справа», «Педіатрія» та «Стоматологія». Рекомендовано Міністерством охорони здоров’я України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів МОЗ України (протокол засідання Комісії для організації підготовки навчальної та навчально-методичної літератури для осіб, які навчаються у вищих медичних (фармацевтичному) навчальних закладах та закладах післядипломної освіти МОЗ України, від 28. 10. 2015 року № 3).
Ключові слова: невідкладна медицина
клінічні маніпуляції
УДК: 616-089.5-083.98
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22306
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання. Кафедра анестезіології та інтенсивної терапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Klinichni_manipuliatsii.pdf5,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.