Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22457
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDonchenko, S. V.-
dc.contributor.authorBilash, S. M.-
dc.contributor.authorДонченко, Світлана Владиславівна-
dc.contributor.authorБілаш, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-12-13T12:14:54Z-
dc.date.available2023-12-13T12:14:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationDonchenko S. V. Immunohistochemical characteristics of structural changes in the cortex and medulla of the adrenal glands under the influence of a food additive complex / S. V. Donchenko, S. M. Bilash // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 189–191.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22457-
dc.description.abstractNowadays, food additives are widely used worldwide. They allow you to give food a specific taste, store products for a longer time and improve their appearance. Consumers do not even understand or realize the presence of chemical impurities in their products. However, food additives, even in small amounts, can lead to diseases of the organs and systems of the body, and in this case they can affect the functioning of the adrenal glands.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherПолтавський державний медичний університетuk_UA
dc.titleImmunohistochemical characteristics of structural changes in the cortex and medulla of the adrenal glands under the influence of a food additive complexuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Donchenko_Immunohistochemical_characteristics.pdf179,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.