Skip navigation
Головна
Перегляд
Фонди
та зібрання
Перегляд матеріалів:
Рік випуску
Автори
Назва
Ключові слова
Довідка
Мова
українська
English
Зареєстрованим:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
eaPSMU Електронний архів Полтавського державного медичного університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
КАФЕДРИ
Кафедра гігієни та екології
Наукові праці. Кафедра гігієни та екології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Ключові слова
За датою
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Ключові слова
За датою
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Ключові слова
За датою
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Будь-які поля:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Ключові слова
За датою
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Рік випуску
Назва
Автор(и)
2004
Використання біологічно активних компонентів соусів на емульсійній основі (пектину, борошна пшениці, круп’яного борошна перловки і вівсянки) при хронічній свинцевій інтоксикації в експерименті
Чоні, Інна Володимирівна
;
Саргош, Оксана Дмитрівна
;
Катрушов, Олександр Васильович
;
Чони, Инна Владимировна
;
Саргош, Оксана Дмитриевна
;
Катрушов, Александр Васильевич
;
Choni, I.
;
Sargosh, O.
;
Katrushov, O.
Перегляд
Автор
1
Choni, I.
1
Katrushov, O.
1
Sargosh, O.
1
Катрушов, Олександр Васильович
1
Саргош, Оксана Дмитриевна
1
Саргош, Оксана Дмитрівна
1
Чони, Инна Владимировна
1
Чоні, Інна Володимирівна
Ключові слова
1
leaden intoxication
1
sauces on emulsionis to a basis
1
биологически активные компоненты
1
свинцовая интоксикация
1
соусы на эмульсионной основе