Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22809
Назва: Структурно-функціональна резистентність емалі у дітей, що хворіють на хронічний паротит
Автори: Андріянова, Ольга Юріївна
Хміль, Олена Всеволодівна
Яценко, Павло Ігорович
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Андріянова О. Ю. Структурно-функціональна резистентність емалі у дітей, що хворіють на хронічний паротит : матеріали наук.-практ. конф. «Інноваційні технології в стоматології та клінічній медицині», присвяченої 90-річчю ВДНЗУ «Українська медична стоматологічна академія», (Полтава, 6–7 жовтня 2011р.) / О. Ю. Андріянова, О. В. Хміль, П. І. Яценко // Проблеми екології та медицини. – 2011. – Т. 15, № 3-4, дод. – С. 57.
Короткий огляд (реферат): Зміни резистентності емалі постійних зубів у дітей, хворих на хронічний паренхіматозний паротит, можуть мати прогностичну цінність, щодо розвитку у них патології твердих тканин зубів в майбутньому. Діти з патологією слинних залоз потребують диспансерного нагляду, що буде включать, крім лікування основної патології, гігієнічне навчання та виховання, санацію порожнини рота та розробку і застосування комплексу лікувально-профілактичних заходів з метою попередження розвитку інших стоматологічних захворювань.
Ключові слова: хронічний паренхіматозний паротит
резистентність емалі
діти
ISSN: 2073-4662 (print)
2519-2302 (online)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22809
Розташовується у зібраннях:Наукові праці вчених ПДМУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Andriyanova_OYu_Strukturno_funktsionalna.pdf30,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.