Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22900
Назва: Твори про війну як один із засобів формування громадянської та соціальної компетентностей
Автори: Богиня, Лариса Вікторівна
Дата публікації: гру-2023
Видавець: «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»
Бібліографічний опис: Богиня Л. В. Твори про війну як один із засобів формування громадянської та соціальної компетентностей / Л. В. Богиня // Образне слово Луганщини : матеріали ХХІІ Всеукр. наук.- практ. конф. імені Віктора Ужченка, присвяченої 160-річчю від дня народження українського вченого Бориса Грінченка (7–8 грудня 2023 р., м. Полтава) / за заг. ред. проф. А. В. Нікітіної ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». – Полтава : Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2023. – Вип. 22. – С. 60–63.
Короткий огляд (реферат): Сучасні тенденції трансформації освітньої системи України акцентують все більше уваги на формуванні та розвиткові нових життєвих компетентностей і стратегій, гнучкості та мобільності соціальної поведінки. Події останнього десятиліття підтверджують, що одним із найактуальніших завдань нової української школи (НУШ) є створення умов для формування громадянської та соціальної компетентностей особистості, для якої демократичне громадянське суспільство має бути осередком як для розкриття її власного потенціалу, задоволення особистих потреб, так і для вирішення суспільно значимих питань і задоволення суспільних інтересів.
Ключові слова: твори
війна
соціальна компетентність
ISSN: [811.161.2 + 37.016: 811.161.2] (063)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22900
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Навчально-науковий центр з підготовки іноземних громадян

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tvoru.pdf614,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.