Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22901
Title: Використання інноваційних лекцій та якісного контролю знань і вмінь на післядипломному етапі навчання
Other Titles: Using innovative lectures and quality control knowledge and skills for postgraduate study stage
Authors: Потяженко, Максим Макарович
Соколюк, Ніна Людвигівна
Настрога, Тетяна Вікторівна
Кітура, Оксана Євгенівна
Люлька, Надія Олександрівна
Potiazhenko, М. М.
Sokolyuk, N. L.
Nastroga, T. V.
Кіtura, O. E.
Lyulka, N. O.
Issue Date: May-2016
Publisher: Полтавський державний медичний університет
Citation: Використання інноваційних лекцій та якісного контролю знань і вмінь на післядипломному етапі навчання / М. М. Потяженко, Н. Л. Соколюк, Т. В. Настрога, О. Е. Кітура, Н. А. Люлька // Cвіт біології та медицини. – 2016. – № 2 (56). – С. 176–179.
Abstract: Наведено види лекцій, та контролю знань та вмінь, що найбільш широко застосовуються на етапі післядипломної освіти лікарів-інтернів. Доведено, що використання інноваційних лекцій та якісного контролю знань сприяє удосконаленню професійного рівня лікарів-інтернів,збільшує конкурентну здатність випускників.
An types of lectures and control of knowledge and skills, the most widely used at the stage of post-graduate education of interns. Proved that the use of innovative lectures and quality control expertise helps improve the professional level of medical interns, increase the competitive ability of graduates.
Keywords: якість підготовки
качество подготовки
quality training
лекція
лекция
lecture
контроль
контроль
control
післядипломна освіта
післядипломное образование
postgraduate education
UDC: UDC 613.71:355.1-07-08
ISSN: 2079-8334
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22901
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Potyazhenko_MM_Vikoristannya_innovatsiynih_lektsiy.pdf140,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.