Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23145
Назва: Керамічні матеріали як конструкційна складова в галузі ортопедичної стоматології у історичному аспекті
Автори: Рамусь, Михайло Олександрович
Рамусь, Артем Михайлович
Король, Дмитро Михайлович
Дата публікації: 8-лют-2024
Видавець: КЗВО Рівненська медична академія
Бібліографічний опис: Рамусь М. О. Керамічні матеріали як конструкційна складова в галузі ортопедичної стоматології у історичному аспекті / М. О. Рамусь, А. М. Рамусь, Д. М. Король // Сучасні перспективи розвитку стоматології через призму наукових досліджень молодих вчених : зб. матеріалів V Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Рівне, Україна, 07-08 лютого 2024 р. – Рівне, 2024. – С. 120–127.
Короткий огляд (реферат): Застосування керамічних систем в галузі ортопедичної стоматології за остання десятиліття широко увійшло у дентальну практику. Але всі матеріали, що застосовуються в галузі ортопедичної стоматології та медицині, мають свої історичні аспекти їх впровадження. Однак застосування керамічних матеріалів – це складний і трудомісткий процес, що потребує від лікаря-стоматолога і зубного техніка необхідних базових знань із матеріалознавства та опанування клінічними маніпуляціями та технологічними навичками.
Ключові слова: Керамічні матеріали в стамотології
ортопедична стоматологія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23145
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики ортопедичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Keramichni_materialy.pdf587,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.