Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23147
Назва: Сучасні підходи до самостійної роботи студентів
Автори: Семеновська, Лариса Аполлінаріївна
Рамусь, Михайло Олександрович
Дата публікації: 23-лют-2024
Видавець: Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету
Бібліографічний опис: Семеновська Л. А. Сучасні підходи до самостійної роботи студентів / Л. А. Семеновська, М. О. Рамусь // Ресурсно-орієнтоване навчання в «3D»: доступність, діалог, динаміка : зб. тез доп. ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 22–23 лютого 2024 р. – Полтава, 2024. – С. 399–404.
Короткий огляд (реферат): Зміна соціально-економічних умов у суспільстві, розвиток євроінтеграційних процесів призвели до того, що вимоги до рівня та якості підготовки спеціаліста у закладах освіти значно підвищилися. Сучасний професіонал повинен володіти такими якостями, як цілеспрямованість, працездатність, підприємливість, ініціативність, самостійність, тобто бути конкурентоспроможним на ринку праці. Як наслідок, у системі вищої освіти стоїть завдання не тільки навчати студентів наукам, а навчити їх вчитися та поповнювати свої знання протягом усього життя. Досягти цих цілей можна засобом педагогічно доцільної організації самостійної роботи студентів. Нові підходи до професійної підготовки засвідчили необхідність перегляду змісту освіти, що відображено в Державних освітніх стандартах вищої професійної освіти. Постійно зростаючий потік інформації, розвиток науки і практики вимагали включення до стандарту як аудиторної, так і позааудиторної самостійної роботи. Освітні стандарти зобов’язують викладачів навчати студентів самостійно працювати, здобувати знання, розширювати науковий кругозір, прагнути до істини в науці та практиці.
Ключові слова: самостійна робота студентів
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23147
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики ортопедичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_pidkhody.pdf294,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.