Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23342
Назва: La medecine vegetale et le régime biologique : Traite illustre de Medecine d'Hygiene et de Pharmacie
Інші назви: Рослинна медицина та органічна дієта: Ілюстрований трактат з гігієни, медицини та фармації
Автори: Narodetzki, A.
Дата публікації: 1912
Бібліографічний опис: Narodetzki, A. (Docteur de la Faculte de Medecine de Paris). La medecine vegetale et le régime biologique : Traite illustre de Medecine d'Hygiene et de Pharmacie. Hygiène et médecine des deux sexes. Maladies aigües, Maladies chroniques, Regimes alimentaries. Traitements. Hygiene curative, Hygiene preventive. Medicine d'urgence et infantile. Ouvrage de 920 pages, illustre de pus de 600 gravures d'Anatomie et de dessins de plantes, avec 24 pages en colulers hors texte, contenant un atlas anatomigue / A. Narodetzki. – Paris. 19. boulevard Bonne-Nouvelle, 19 : Annee, 1912. – 920 p. – На фр. мові.
Короткий огляд (реферат): Ця книга має на меті розповісти про органічну дієту, завдяки якій ми живемо краще та у доброму здоров’ї, про лікування хвороб за допомогою рослинної медицини та її новий метод регенеративного очищення, репутація якого з кожним днем зростає також у Франції та за кордоном. Книга про здоров'я, вона популяризує медицину та гігієну, дві науки, які вчать нас, як лікувати себе, захистити нас від хвороб і продовжити людське життя. (А. Народецькі)
Ключові слова: раритетні видання
фітотерапія
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23342
Розташовується у зібраннях:Видання іноземними мовами



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.