Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23385
Назва: Проблема взаємозв’язку академічної та професійної мобільності майбутніх медичних працівників
Автори: Сакевич, Вікторія Дмитрівна
Трибрат, Тетяна Анатоліївна
Петров, Євген Євгенович
Казаков, Юрій Михайлович
Дата публікації: тра-2023
Видавець: КЗВО «Волинський медичний інститут»
Бібліографічний опис: Проблема взаємозв’язку академічної та професійної мобільності майбутніх медичних працівників / В. Д. Сакевич, Т. А. Трибрат, Є. Є. Петров, Ю. М. Казаков // Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 150-літтю Наукового Товариства Шевченка (НТШ) «Лікарі та медсестринство – медичний фронт в Україні та світі», м. Луцьк, 11–12 травня 2023 р. – Луцьк, 2023. – С. 210–213.
Короткий огляд (реферат): Сучасний ринок праці характеризується динамічністю та нестабільністю, що зумовлює необхідність у фахівцях, здатних до аналізу виробничих і соціальних процесів, креативного використання у своїй практичній професійній діяльності набутих у закладі вищої освіти знань, умінь та навичок, знаходження реальних шляхів виходу з ризикованих ситуацій при вирішенні складних професійних завдань, тобто, професійно мобільних.Професійна мобільність репрезентує шляхи до безперервного навчання в умовах динамічних змін та здатності адаптуватися до них. Саме сформована професійна мобільність передбачає становлення майбутнього медичного працівника як незалежну, сформовану особистість. Професійна мобільність надає прагнення до самовдосконалення й самоосвіти, які є невід’ємними факторами професійного зростання.
Ключові слова: академічна мобільність
професійна мобільність
здобувачі вищої та передвищої медичної освіти
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23385
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problema_vzaiemozviazku_akademichnoi_ta_profesiinoi_mobilnosti.pdf122,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.