Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23421
Назва: Професійне вигорання медичних працівників під час війни
Автори: Брехунцов, В. О.
Дата публікації: 2024
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Брехунцов В. О. Професійне вигорання медичних працівників під час війни / В. О. Брехунцов // Матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Екстрена та невідкладна допомога в Україні: організаційні, правові, клінічні аспекти», м. Полтава, 23 лютого 2024 р. – Полтава, 2024. – С. 85–87.
Короткий огляд (реферат): В процесі професійної діяльності виникають психоемоційні перевантаження, які призводять до того, що змінюється і трансформується характер. Проявляються такі негативні риси, як байдужість, грубість, підвищена чутливість при контакті з хворим, депресія від безпорадності, особливо при лікуванні важкохворих та важкопоранених. Існує пряма залежність від рівня емоційного вигорання та рівня емоційного комфорту. Якщо не піклуватися про власний емоційний стан та комфорт то це може призвести до негативних наслідків. У випадках коли працівник не знає про проблематику професійного вигорання та не має ресурсів для її вирішення, збільшується ризик появи даного синдрому.
Ключові слова: професійне вигорання
медичні працівники
війна
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/23421
Розташовується у зібраннях:Екстрена та невідкладна допомога в Україні: організаційні, правові, клінічні аспекти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Brehuntsov_VO_Profesiyne_vigorannya.pdf37,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.